STRAȘNIC

Tocătoare din lemn masiv

Transport si retururi

 Metode de livrare:

 • Posta Romana, Peste 10 zile- pentru tari in afara Romaniei. Grila de calcul in functie de greutatea platourilor de servire:
  0 kg. - 4 kg.: 200 RON
  4 kg. - 8 kg.: 405 RON
  8 kg. - 12 kg.: 600 RON
  12 kg. - 14 kg.: 810 RON
  14 kg. - sau peste: 1.012 RON
 • FAN Courier, Livrare in 3-5 zile- pentru transport in Romania. Grila de calcul in functie de numarul de platouri de servire achizitionate:
  0 buc. - 2 buc.: 26 RON
  2 buc. - 4 buc.: 35 RON
  4 buc. - sau peste: 45 RON
 • Returnarea produselor

   Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului prin vizitarea detaliilor de realizare,marime si intrebuintare inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Strasnic (www.strasnic.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul trebuie returnat in aceleasi conditii in care a fost primit, fara deteriorari, in aceleasi conditii de ambalare si transport. Administratorul Strasnic ( www.strasnic.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate, sau erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ.

  Pentru orice informatii legate de produse sau plasare comenzi va stam la dispozitie la numarul (+40) 751 501 016 sau e-mail- lemnstrasnic@gmail.com